Swyx

Communicatieoplossing voor midden– en kleinbedrijf.

Een complete VoIP-telefooncentrale waarmee je altijd en overal bereikbaar bent. Of het nu om zakelijk bellen, chatten of e-mailen gaat. Of over sms’en via een bureautelefoon, een smartphone, een PC op kantoor, thuis óf onderweg, Xelion maakt het mogelijk.

Softphone van Swyx

De SwyxIt softphone maakt van uw PC het perfecte communicatiecentrum met ‘drag & drop’ functionaliteit. Ook is het starten van een conference-call, intelligent doorschakelen of chatten met collega’s standaard inbegrepen bij Swyx.

Integratie

De naadloze integratie met Microsoft Outlook en IBM Lotus Notes zorgt voor efficiëntie door bellen vanuit Outlook via het adresboek of direct vanuit een e-mail. Daarnaast biedt de integratie ook ondersteuning bij het identificeren van inkomende gesprekken.

Voordelen op een rijtje

Met Swyx kunt u eenvoudig uw smartphone integreren met uw bedrijfscommunicatiesysteem. Door de app van Swyx te installeren, is een smartphone direct integraal onderdeel van de telefooncentrale.

Swyx en Skype integreren

Swyx en Skype integreren? Dat realiseert u eenvoudig met de Swyx Connector voor Skype. De combinatie Swyx en Skype for Business zorgt voor een uitstekend communicatieplatform waarin alle voordelen van Swyx en Skype zijn samengebracht. Ervaar het gemak van de eenvoudige installatie en configuratie. Een complete communicatieoplossing op maat, gebaseerd op innovatie, betrouwbaarheid en gemak? Neem dan contact op met Pocos voor meer informatie.

  • Altijd en overal bereikbaar

  • communicatieoplossing

  • Koppeling voor Skype for Business

  • Geen hoge eenmalige investering

  • Eenvoudige vast-mobiel integratie

  • CRM-koppelingen